Naša prezentacija reklamiranja na Internetu je kao i naš sajt – krajnje jednostavana, pregledna i razumljiva.

Nije nam cilj da Vas zbunimo mistifikovanjem procesa reklamiranja na Internetu, niti impresioniramo ili preplašimo nerazumljivim rečnikom kako bismo opravdali naplatu raznih naknada za vođenje Vaše kampanje. Jednostavnim jezikom ćemo Vam objasniti sve neophodne detalje kako biste u potpunosti razumeli kako funkcioniše internet oglašavanje, kako mi poslujemo i zašto su naše usluge Google reklamiranja BESPLATNE, dok ih svi drugi naplaćuju !

Lideri smo u primarnom pozicioniranju na VRHU Google pretraživača za sve relevantne termine iz svih delatnosti, čime Vašoj ciljnoj grupi činimo maksimalno dostupnim proizvode i usluge koje nudite. 

Predstavićemo Vam razne aspekte i prednosti Facebook i Instagram reklame, kao i procenu da li je ova vrsta oglašavanja pogodna za Vašu delatnost.

Naši sertifikovani stručnjaci kreiraće za Vas najbolju online marketing kampanju u zemlji i na jeziku po želji!

Neki od naših mnogobrojnih klijenata:

Šta nas izdvaja od drugih:

  • Više od 18 godina iskustva u kreiranju i vodjenju reklamnih kampanja u celom svetu, tj. od uvodjenja ovog sistema u SAD, kao i 12 godina u Srbiji i zemljama okruženja, od kada je ovaj sistem implementiran na ovim prostorima.
  • Inovativni pristup koji za rezultat ima najefektniji način oglašavanja na Googlu, Facebooku i Instagramu.
  • Vrhunska stručnost i maksimalno uslužan i profesionalan odnos prema svakom klijentu.
  • Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva i ekspertize, u mogućosti smo da našim klijentima obezbedimo najkvalitetnije posete sajtu koje generišu najperspektivnije kontakte.
  • Od 2006. godine do danas smo vodili oglasne kampanje na Google-u za više od 1450 firmi iz preko 600 različitih delatnosti u 29 zemalja na 11 jezika (preporuke šaljemo na zahtev)

Posetite nas u našim prostorijama u centru Beograda – uverićete se u brojne prednosti Google, Facebook i Instagram reklame. Predložićemo relevantne termine iz Vaše delatnosti, kreirati efektne tekstove oglasa, odrediti ciljnu grupu i teritoriju na kojoj će se Vaši oglasi prikazivati, optimizovati Vašu reklamnu kampanju kako bi se Vaš sajt pojavljivao na VODEĆIM POZICIJAMA na Google pretraživaču, u cilju ostvarenja maksimalnih efekata.

OBEZBEDIĆEMO NAJBOLJE REZULTATE ZA VAŠU INVESTICIJU!

VAŽNA NAPOMENA: Uvek proverite u APR-u sa kim poslujete, po nazivu preduzeća, PIB-u ili matičnom broju:

WEB Marketing d.o.o.
Matični broj: 20386410
INTERNET Marketing d.o.o.
Matični broj: 20770180
OnLine Marketing d.o.o.
Matični broj: 21282162